images (84)

De reden om je netwerk te …. verkleinen!

Met dit artikel loop ik het risico voorgoed van LinkedIn af geknikkerd te worden.

So be it

 

Eergisteren mijn voormalig compagnon gevraagd om me in contact te brengen met het hoofd HR van het Amphia Ziekenhuis (de betreffende dame is zijn 1e lijns contact en mijn oud-compagnon en ik vinden elkaar nog steeds erg aardig). Zijn reactie: “ken haar nauwelijks, maar daar gaat het tegenwoordig niet meer om bij LinkedIn Ad”…. of ik even de ouderwetse sukkel wil spelen.

Sta ik hier nou alleen in of zijn er meer mensen die het gevoel hebben dat LinkedIn met haar gesponsorde bijdragen en de “5 manieren om je profiel te verbeteren”, “7 stappen naar succesvol huppeldepup” … aan het veranderen is in ….het world wide web? Exposure, exposure, exposure. LinkedIn was toch bedoeld om je professioneel netwerk te onderhouden?

In mijn netwerk zitten mensen die ik allemaal ken, die ik allemaal iets gun en die mij volgens mij ook leuk genoeg vinden op het moment dat ik iets van ze vraag, ze het gewoon fijn vinden om mij te helpen….gewoon omdat we elkaar kennen!

De club van 500 –

Daarom ben ik, uit pure recalcitrantie (jullie kennen mij, dus overbodig eigenlijk om dit te melden) ben ik mijn relatienetwerk maar eens teruggaan brengen naar …onder de 500!

Voelt heerlijk (en trots) om jullie allemaal te melden dat:

Ik jullie allemaal zo leuk vind dat ik mijn netwerk aan jullie zal openstellen … en leuker nog … ik weet zeker dat mijn netwerk dan ja zegt…omdat ik het ben. WOW!

Mag ik jullie uitnodigen om deel te nemen aan de Club van 500 – Ik ga hem NU aanmaken!

Connectie verzoeken naar aanleiding van dit bericht

zullen niet geaccepteerd worden.

Terug naar overzicht

Deducation © 2022 - Algemene voorwaarden