Ik ben Ad Weijters.

“Kiezen, met alle consequenties van dien, is één van de grootste opgaven waar het leven je voor stelt.Toch, het zijn juist deze keuzes die het leven de moeite waard maken”. Binnen Deducation werk ik als Career Coach voor individuele klanten en als strategisch adviseur voor (management) teams.

In het contact leg ik veel openheid en doortastendheid. Dat is uitdagend, maar ook heel dankbaar. In mijn biografische werkwijze bezoek ik met een cliënt belangrijke plekken uit het verleden. Daar houd ik mijn coachingsgesprekken (die vaak wel 2,5 tot 3 uur in beslag kunnen nemen). Zo valt het levensverhaal op haar plek … door te ervaren. Als dat inzicht is genesteld, doorgaans na zo’n zes gesprekken, worden de te maken keuzes veel gemakkelijker en carrières succesvoller!

Het maakt dat mijn klanten maximaal open staan voor de coaching. Zo kunnen wij starten met … ‘de reis van je leven!’

 

Deducation © 2022 - Algemene voorwaarden