“Met een diep gevoel van boosheid en frustratie over de organisatie waar ik werk, ben ik het intakegesprek aangegaan. Tijdens dit gesprek bleek als snel dat er veel verdriet in mij zat en ik nog maar weinig positiefs in mijn werk ervaarde. Ondanks de weerstand die ik voelde om een traject in te gaan, heb ik het wel een kans gegeven. Mijn Deducation coach legde meteen de vinger op de zere plek en ik had meteen vertrouwen dat mijn verhaal in goede handen was.”

“Nu enkele jaren later, heb ik zeker geen spijt van de beslissing om met Deducation, aan de hand van mijn biografie, op zoek te gaan naar mezelf. Ik ben nu in staat mijn kracht op de juiste manier te gebruiken binnen het team waarin ik werkzaam ben. De energie die ik nu ervaar is zo fijn. Wat een verschil met de hoe ik me voelde op de dag van de intake. Achteraf bezien was ik destijds ‘rijp voor een burn-out’, gelukkig is het zo ver niet gekomen. Tot op de dag van vandaag ben ik lerende en zoek nog steeds regelmatig naar antwoorden en oplossingen, maar dat is oké. Het is fijn om mijn ervaring met anderen te delen, zodat ik ook wat voor hen kan betekenen zonder de wijsneus uit te hangen! Elke dag ben dankbaar dat dit loopbaantraject op mijn pad is gekomen en om wie ik nu ben!

Christie Coolen  –   Kwaliteitsmedewerker Gemeente Breda

Deducation © 2022 - Algemene voorwaarden