Meer, sneller, beter!

visiedriehoek_zijkanten-open_2We leven in een economisch gedreven wereld: meer, sneller, beter: Dat vraagt veel van uw medewerkers…en van u! Voelt u zich comfortabel in uw positie? Bent u zich bewust van de macht die u heeft? Hoe blijft u in verbinding met anderen? Hoe kunt u dienen en leiden tegelijk?

Uw medewerkers wensen u geen succes, ze gunnen u succes!

In het model staan de drie basisbehoeften van de werkende mens: competent zijn, verbinding maken en autonoom handelen: De drie vaste onderdelen van mijn Executive Coaching. In de wetenschap wordt deze manier van werken Self Determination Theory genoemd.

Als een van de drie basisbehoeften in uw organisatie niet aanwezig is, heeft dit grote gevolgen voor de productiviteit van uw mensen. Het Executive traject belicht deze elementen vanuit het leiderschapsperspectief! Uw biografie is daarbij het uitgangspunt. Aan de hand van uw verhaal bezoeken we plaatsen die van betekenis zijn en maken we de vertaling hoe u authentiek kunt leiden!

Hieronder staan de indicatoren die wij als kwaliteit van onze dienstverlening zien met daaronder verhalen van de mensen waar wij mee gewerkt hebben.

Resultaten

  • Actieve acquisitie

    % bedrijven die opdrachtgever worden

  • Effectiviteit intake

    % intakes die traject worden

  • Succesvol traject

    % succesvolle trajecten

Deducation © 2022 - Algemene voorwaarden